Grafikai szolgáltatások

Webes grafika!


Az internet terjedésének köszönhetően már számtalan olyan grafikára lehet szükséged, ami nem feltétlen kerül nyomtatásba, kizárólag csak interneten jelenik meg. Lehet ez Facebook borítókép, címoldalon megjelenő akciós kép, banner hirdetés vagy ezerféle olyan grafika, amit csak számítógépes megjelenésre szánsz.

Mi elkészítjük ezen grafikai munkákat neked! Itt is, mint minden szolgáltatásunknál csak a képzeleted szabhat határt, a kreatív grafika megvalósítása grafikus designer csapatunk feladata!

Mi sem egyszerűbb ennél: grafikai tervezés, kivitelezés, sikeres megjelenés! qmm!

 

Nyomdai grafika

Több, mint 10 éves tapasztalattal készítjük el, arculatodnak megfelelő grafikai elemeket. Kiemelkedő minőségben a követelményeknek megfelelően, kreatívan, határidőre.

Nyomdai grafika nem csak és kizárólag papírra, hanem nagyon sok felületre kerülhet, szóróanyagok, kiadványok és brosúra tervezésen kívül, legyen szó személy vagy teherautóról, zászlóról, ház falán elterülő hálóról, villamos teljes oldaláról, helikopterről…

Nagyon fontos, hogy ezeket a grafikákat hozzáértő személy készítse el úgy, hogy az a nyomdai követelményeknek megfelelő legyen. Sok esetben teljesen más szaktudást igénylő munka egy repülőgép teljes matricázása, mint egy szórólapon megjelenő grafika.

Cégünk minden tekintetben az adott felület követelményeinek megfelelő paraméterekkel rendelkező grafikát készíti el, így a nyomda nem fogja korrigálásra visszaküldeni azt.

Tehát nincsen idő veszteség, ami a mai rohanó világban igazán pozitív hozadék.

Arculat

Egy jól felépített üzleti vállakozás alapvető eleme a megfelelően kialakított arculat. Az arculat nagyban meghatározza üzletünk sikerét, hiszen már az első pillanattól kezdve az ügyfelek ezen elemek alapján ítélik meg a vállalkozásokat, e szerint választják ki partnereiket.  Ha az arculatod egyedi, minőségi, jó benyomást keltő, akkor már a puszta megjelenésével pozicionálja cégedet egy adott színvonalra. Mi biztosítjuk számodra, hogy céges arculatod a lehető leginkább tükrözze vállalkozásod színvonalát, kompromisszumok nélkül.

Cégünk teljeskörű arculattervezést és kivitelezést vállal. Pl. logó, névjegykártya, levélpapír, boríték, e-mail aláírás, website, Facebook profil, média megjelenés, arculati kézikönyv összeállítása, céges katalógus, szórólap, brosúra készítése, stb.

89.5 Music Fm
Detki Keksz
Kasza Tibor
Metzker Viktória
Tensi Sport & Holiday
CE Hotels & Resorts
Flyerz
Stöhmer
Magyar Jacht Akadémia
Gonagold
Pagát Gold
Up The Club
Az itt található cégek és személyek számára a legkülönfélébb szolgáltatásokat, grafikákat, nyújtottuk. 
A weboldalaik nem minden esetben a mi munkáink.

Hívj minket bizalommal!
+36(30)553-8540

A weblapon található minden tartalom a Szerzői jogról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján
szerzői jogi oltalom alatt áll 
és a Imex Global Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi. 

Impresszum | Adatkezelési tájékoztató

© 2018 QMM. Minden jog fenntartva.