Online marketing

Facebook kampány
Facebook management

Bízd ránk a vállakozásod Facebook oldalának menedzselését, hogy neked ezzel már ne kelljen bajlódnod. (Mi vállaljuk a friss posztokat és az ügyfelekkel való gyors és hatékony kommunikációt is.)

Évek óta több nagyobb cégnek sikeresen menedzseljük az üzleti oldalát. Mi garanciát vállalunk a munkánkra! Szakembereink egy személyes találkozó alkalmával közösségi oldalakra irányuló tanácsadást nyújtanak neked, figyelembe véve céljaidat és céged profilját. A konzultációt követően javaslatot és ajánlatot teszünk céged közösségi oldalainak menedzselésével kapcsolatban. (A személyes találkozó és az ajánlat kialakítása díjtalan). 

Próbálj ki minket és élvezz ezentúl nagyobb népszerűséget! 

A Facebook és a többi közösségi oldal kiváló és rendkívül költséghatékony lehetőség arra, hogy céged, márkád vagy a kínált szolgáltatásod megismertesd és megkedveltesd a nagyközönséggel. 

Napjainkban a legtöbb esetben már nem elegendő egy bemutatkozó weboldal elkészítése. 

A hirdetések legnagyobb része áthelyeződött a közösségi oldalakra, rendkívüli hatékonysággal lehet Facebook hirdetéseket futtatni, melyet célcsoportra tudunk célozni. Partnereinknek kommunikációs és hirdetési stratégia tervezetet készítünk. 

Bízz bennünk, velünk egyszerű, gyors és hatékony lesz a munka!

 

Facebook hirdetések


Ezen szolgáltatásunkat akkor ajánljuk figyelmedbe, amennyiben szeretnéd a Facebook hirdetési lehetőségeinek előnyeit kihasználni. Ebben az esetben előre megbeszélt stratégia szerint összeállítunk egy tervezetet, mely meghatározza milyen kampány típusokat fogunk alkalmazni a megfelelő célcsoport meghatározással és költségkerettel. Létrehozzuk a termékedhez, szolgáltatásodhoz megfelelő Facebook reklámkampányt és végig menedzseljük azt.

Segítünk a Facebook kampányok elkészítésében, hogy a reklámod a leghatékonyabban jusson el célcsoportodhoz, ezzel növelve az elérést és a vásárlások, ajánlatkérések számát. 

 

Az egyik legelkötelezettebb, több mint 400 millió aktív felhasználóval rendelkező közösségi oldal. Az Instagramon való üzleti jelenlét vagy reklám kampányok létrehozása a vizuális kommunikáció segítségével hatalmas erőt képvisel és reakciót vált ki a felhasználókból, hogy megnézzék üzleted, szolgáltatásod és kapcsolatba lépjenek veled.

A LinkedIn a világ legnagyobb szakmai üzleti közösségi portálja. Magyarországon felhasználóinak száma 2016-ban meghaladta a 750.000 főt. A felhasználók jellemzően Gazdasági elit (közép és felső vezetők, ambiciózus fiatalok), így a hirdetések kiváló lehetőséget biztosítanak az elérésükre.

89.5 Music Fm
Detki Keksz
Kasza Tibor
Metzker Viktória
Tensi Sport & Holiday
CE Hotels & Resorts
Flyerz
Stöhmer
Magyar Jacht Akadémia
Gonagold
Pagát Gold
Up The Club
Az itt található cégek és személyek számára a legkülönfélébb szolgáltatásokat, grafikákat, nyújtottuk. 
A weboldalaik nem minden esetben a mi munkáink.

Hívj minket bizalommal!
+36(30)553-8540

A weblapon található minden tartalom a Szerzői jogról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján
szerzői jogi oltalom alatt áll 
és a Imex Global Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi. 

Impresszum | Adatkezelési tájékoztató

© 2018 QMM. Minden jog fenntartva.