Google Ads: Mi a Google ads és hogy működik?
Miért váltja le az Adwords-ot?

Minden másodpercben 2.3 Millió keresés érkezik a Google-on keresztül és a keresési eredményoldalak többsége tartalmaz Google hirdetéseket.
Az új Google Ads brand reprezentálja a teljes hirdetési lehetőségek skáláját, amit jelenleg is kínál a Google. A saját oldalain keresztül a partner oldalain át, az applikációkat is beleértve, hogy segítsen a marketing szakembereknek, több milliárd emberhez eljutni, akik válaszokat keresnek a keresőoldalon, videókat néznek a youtube-on vagy új helyeket fedeznek fel a Google Maps-en, akár applikációkat töltenek le a Google Play-ben vagy tartalmat néznek a weben, stb.

A Google Ads többek között kifejezetten kis vállalkozásoknak mutat be új hirdetési formákat, aminél azt ígéri, hogy sokkal könnyebb lesz online kampányokat indítani, mint valaha. Ezzel egy új gépi tanulási technológiát hoz létre az új Google Ads, kis vállalkozások részére, ami segít nekik eredményeket hozni, időt és energiát megtakarítva, így jobban tudnak fókuszálni a vállalkozásukra.

Google Marketing Platform

Szorosabb együttműködés!

Vállalati marketing csapatok számára szorosabb együttműködést tesznek lehetővé, úgy, hogy a DoubleClick hirdetői termékeik és a Google Analytics 360 Suite egyetlen márkanév alatt fut: Google Marketing Platform „faster, smarter marketing”

A Google Marketing Platform segíti a marketingeseket abban, hogy elérjék a céljaikat a Google Analytics 360 Suite és a DoubleClick  Digital marketing közötti, meglévő interakciókra építve.

A platform segítségével a marketingesek tervezhetnek, vásárolhatnak, mérhetnek és optimalizálhatják a digitális médiát és az ügyfelek tapasztalatait egy helyen.

Könnyen használható eszközök, kisvállalatoknak

Díjmentes eszközöket adnak, hogy a lehető legtöbbet ki tudják hozni a marketingből.

Fejlett megoldások nagyvállalatok számára.

Mélyebb ügyfélkapcsolatok megteremtése a jobb marketingeredmények elérése érdekében, teljes körű hirdetési és elemzési megoldásokkal.

Integrált megoldások, minden marketingesnek.

Google Ad Manager

A DoubleClick for Publishers és a DoubleClick Ad Exchange összevonásából jött létre egy új platformként.

Hívj minket bizalommal!
+36(30)553-8540

A weblapon található minden tartalom a Szerzői jogról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján
szerzői jogi oltalom alatt áll 
és a Imex Global Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi. 

Impresszum | Adatkezelési tájékoztató

© 2018 QMM. Minden jog fenntartva.